Club Dogman – Säännöt ja ehdot

Voimassa 22.12.2020 alkaen.

Yleistä

Nämä ehdot koskevat kanta-asiakasohjelma Club Dogmania, jota hallinnoi Dogman Oy, jonka rekisteröintinumero on 2366900-6 ja osoite Satamakatu 31 A LH 3, 201 00 Turku, Suomi.

Club Dogmanin jäsenenä saat etuja, kuten klubihinnat valikoiduista tuotteista, 100 päivän avokauppa kuittia vastaan ja tuotteen ollessa palautettaessa ehjässä alkuperäispakkauksessa, sitä enemmän ja parempia tarjouksia mitä useammin teet ostoksia meiltä sekä täynnä vinkkejä ja inspiraatiota olevan uutiskirjeen.


Jäsenyys

Club Dogman on suunnattu yksityishenkilöille, jotka ovat Dogmanin asiakkaita. Jäseneksi voivat liittyä 18-vuotta täyttäneet. Jäsenyytesi hallinnoimiseksi tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, matkapuhelinnumerosi ja henkilötunnuksesi. Hyväksymällä nämä ehdot vakuutat, että itsestäsi antamasi tiedot pitävät paikkansa.

Voit hakea jäsenyyttä myymälöissämme tai osoitteessa Dogman.com. Jäsenyys on maksuton ja voimassa kaikissa Dogman-myymälöissä. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.


Henkilötietojen käsittely

Keräämiämme tietoja käytetään jäsenyytesi hallinnointiin sekä tietojen ja tarjousten lähettämiseen sinulle. Henkilötunnustasi käytämme henkilöllisyytesi varmistamiseen ja postiosoitteesi päivittämiseen jäsenrekisteriimme.

Dogman on rekisterinpitäjä sellaisten henkilötietojen käsittelyssä, joita käsitellään Club Dogmanin jäsenyytesi yhteydessä. Lisätietoja Dogmanin suorittamasta henkilötietojen käsittelystä, mukaan lukien oikeuksistasi ja Dogmanin käyttöön ottamista suojatoimista yksityisyytesi suojaamiseksi, löydät Dogmanin tietosuojakäytännöstä täältä.


Markkinointi

Dogman sitoutuu antamaan Club Dogmanin jäsenille henkilökohtaisia tarjouksia, jotka perustuvat jäsenten ostohistoriaan Dogmanilla. Siksi Dogman kerää tietoja ostoksistasi, kun rekisteröit ostoksia Club Dogmanin kautta. Ostoksiasi koskevia tietoja käytetään tarjousten ja alennusten antamiseen sekä yleiseen ja kohdennettuun markkinointiin. Ostettuja tavaroita ja palveluja koskevia tietoja ei käsitellä kauemmin kuin 24 kuukautta ostopäivästä edellä kuvatuissa tarkoituksissa.

Huomaa, että suurin osa Club Dogmanin viestinnästä tapahtuu sähköpostitse tai tekstiviestillä ja sinun ehdoillasi, sillä sinä valitset, miten haluat saada tietoa. Jos haluat muuttaa asetuksiasi tai korjata sinusta tallennettuja tietoja, ota yhteyttä Dogmanin asiakaspalveluun.

Jokainen, joka ei halua saada henkilökohtaista suoramainontaa tai tarjouksia, voi ottaa yhteyttä Dogmaniin (katso yhteystiedot alla) ja pyytää, että niiden lähettäminen lopetetaan. Olennainen osa Club Dogmania on kuitenkin se, että Club Dogman tarjoaa henkilökohtaista suoramainontaa ja tarjouksia, joten niistä kieltäytyminen tarkoittaa, että Dogmanilla on oikeus yksipuolisesti lopettaa Club Dogmanin jäsenyys.

Liittymällä Club Dogmaniin vahvistat, että olet lukenut ja hyväksyt Club Dogmanin jäsenyysehdot ja että olet lukenut ja hyväksyt Dogmanin tietosuojakäytännön.

 

Sopimuksen kesto ja ehtojen muutokset

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi, ja kumpi tahansa osapuoli voi päättää sen milloin tahansa. Jos haluat peruuttaa jäsenyytesi, ota yhteyttä Dogmanin asiakaspalveluun, asiakaspalvelu@dogman.fi. Jäsenyytesi päättyy viimeistään 30 päivän kuluttua siitä, kun Dogman on saanut irtisanomisilmoituksesi. Jos et ole ollut aktiivinen Club Dogmanissa viimeisen 24 kuukauden aikana esimerkiksi tekemällä ostoksia tai osallistumalla tapahtumiin, Dogman lopettaa jäsenyytesi. Jos rikot Club Dogmanin jäsenyysehtoja tai jos epäilemme jäsenyyden väärinkäyttöä, jäsenyytesi lopetetaan välittömästi.

Dogmanilla on oikeus muuttaa näitä ehtoja. Jos näihin ehtoihin tehdään pieniä muutoksia, Dogman julkaisee muutetut ehdot osoitteessa Dogman.com ja ilmoittaa, milloin muutokset tulevat voimaan. Jos Dogman tekee olennaisia muutoksia ehtoihin, Dogman ilmoittaa asiasta sähköpostitse. Jos et hyväksy ehtojen muutosta, voit irtisanoa jäsenyytesi välittömästi.

 

Ennakoimattomat tapahtumat

Dogman ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat olosuhteista, joita Dogman ei voi hallita, kuten lakimuutoksesta, hallituksen toimista, sotatoimista, lakosta, saarrosta, boikotista, työsulusta tai muista vastaavista olosuhteista. Lakkoihin, saartoihin, boikotteihin ja työsulkuihin liittyvää varaumaa sovelletaan myös, jos Dogman itse ryhtyy tällaisiin työtaistelutoimiin tai on tällaisten toimien kohteena. Dogman ei myöskään ole velvollinen korvaamaan aiheutunutta vahinkoa, jos Dogman on noudattanut tavanomaista huolellisuutta.


Sovellettava laki, riita-asiat jne.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, ja niitä koskevat riidat ratkaistaan Suomen tuomioistuimissa.

 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää Club Dogmanista, ota yhteyttä paikalliseen myymälään tai Dogmanin asiakaspalveluun osoitteessa asiakaspalvelu@dogman.fi tai +358 (0) 27 238 200. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä Dogmaniin tai lue lisää osoitteesta tietosuojakäytäntö..
Jos haluat ottaa yhteyttä kirjeitse, käytä osoitetta Dogman Oy, Satamakatu 31 A LH 3, 201 00 Turku.