Ostoehdot

 

Ostoehdot yleisesti

Dogman.fi myy tavaroita internetin kautta yksityishenkilöille ja yrityksille, joilla on y-tunnus. Tehdäksesi ostoksia meillä sinun tulee olla 18-vuotias ja sinulla tulee olla toimiva sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Jos olet alle 18-vuotias, tarvitset ostoksellesi suostumuksen huoltajaltasi. Korttiostoissa, joissa asiakas on alaikäinen, kortista vastaa valtuutettu henkilö.

 

 Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu nettisivuillamme www.dogman.fi. Jos sinulla on kysyttävää tilaamisesta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@dogman.fi tai puh. +358 (0) 27 238 200. Täytetty tilaus tarkoittaa, että hyväksyt ostoehtomme ja suostut siihen, että nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi rekisteröidään asiakasrekisterimme. Ostosopimus tehdään vasta, kun olemme vahvistaneet tilauksen lähettämällä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Varaamme oikeuden korjata tilauksia, jos toimitus ei jostain syystä onnistu. Jos olet tehnyt useita tilauksia, pidätämme oikeuden yhdistää tilauksesi ja toimittaa ne yhdessä paketissa. Pidätämme myös oikeuden tuotteiden loppumiseen. Jos tuotteet ovat loppuneet, tuotteet peruutetaan tilauksestasi eikä sinua veloiteta niistä. Voit asiakkaana tilata nämä itse uudelleen, kun ne ovat jälleen saatavilla verkkokaupassamme.

 

Hinnat ja tuotekuvat

Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina sisältäen arvonlisäveron.


Verkkosivustolla olevat tuotekuvat eivät takaa, että tuotteen ulkonäkö toistetaan täysin samanlaisena. Pidätämme oikeuden tuotetiedoissa oleviin virheisiin ja pidätämme oikeuden muuttaa tuotetietoja ja hintoja ilman ennakkoilmoitusta.


Dogman.fi pidättää oikeuden mahdollisiin virheisiin hinta- ja tuotetiedoissa tai muussa verkkosivuston sisällössä. Mahdollisissa epätarkkuuksissa Dogman.fi varaa oikeuden korjata ne jälkikäteen. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, loppuunmyyntiin, teknisiin ongelmiin, teknisten tietojen muutoksiin ja kaikkiin sivuillamme tai mainoksissamme oleviin kirjoitusvirheisiin. Pidätämme oikeuden peruuttaa virheelliset tilaukset.

 

Henkilökohtaiset tiedot

Dogman.fi on salattu Verisign 256-bittisellä SSL-suojauksella, joka näkyy URL-kentässä, mikä suojaa sinua kuluttajana henkilötietojen turvattomalta käsittelyltä. Rekisteröitymisesi ja/tai tilauksesi yhteydessä hyväksyt, että tallennamme ja käytämme tietojasi liiketoiminnassamme tarjotaksemme ja täydentääksemme asiaankuuluvaa palvelua sinulle. Asiakkaanamme sinulla on oikeus saada tiedot, jotka olemme sinusta rekisteröineet. Jos pidät sitä virheellisenä tai epäolennaisena, voit pyytää korjausta tai poistamista asiakasrekisteristämme. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.


Dogman.fi ja kumppanimme käyttävät antamiasi tietoja maksusi käsittelyyn ja tilauksesi toimitukseen. Takaamme, ettei sinua koskevia tietoja myydä tai luovuteta kolmansille osapuolille. Dogman.fi käyttää asiakasrekisterin tietoja tuotteidemme postitusta varten. Saat uutiskirjeemme, kun olet tehnyt meille tilauksen. Voit myös tilata uutiskirjeemme, kun rekisteröidyt asiakkaaksi. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa joko uutiskirjeen linkin kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.


Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaukset, jotka sisältävät virheellisiä henkilötietoja.


Lue lisää siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tietosuojakäytännöstämme.

 

Tekijänoikeus

Kaikki tämän verkkosivuston sisältö, kuten teksti, grafiikka, logot, kuvat, äänileikkeet, digitaaliset lataukset ja muut ohjelmistot, kuuluu Dogman.fi-sivustolle tai toimittajillemme ja on suojattu Suomen ja kansainvälisten tekijänoikeuslakien nojalla.

 

Toimitus

Jos tilaamasi tuotteet ovat varastossa, käsittelemme tilauksesi yleensä 1–2 arkipäivän kuluessa. Tähän lisätään laivayhtiön toimitusaika, joka riippuu asuinpaikastasi. Pyhä- ja juhlapäivät Suomessa tai Ruotsissa saattavat viivästyttää toimitusta. Myös yrityksemme ulkopuoliset tekijät saattavat pidentää ilmoittamaamme toimitusaikaa, esimerkiksi pandemioihin tai asetusten ja määräysten muuttumiseen liittyvät syyt. Pyrimme olemaan asiakkaaseen yhteydessä toimituksen viivästymisestä.

Toimitusongelmissa ota yhteyttä kuljetusyhtiöön, jonka valitsit tilausta tehdessäsi (Bring tai Dachser).

Meillä asiakkaana voit valita useita eri toimitusvaihtoehtoja, jotka on esitetty alla. Tapauksissa, joissa asiakkaana valitsemasi toimitustapa ei ole mahdollinen, pidätämme oikeuden muuttaa toimitustapaa. Pyrimme olemaan asiakkaaseen yhteydessä, jos asiakkaan valitsema toimitustapa ei ole saataville.

 

Kotiinkuljetus Bringillä/Postilla
Jos valitset toimitusvaihtoehdon kotiinkuljetus Bringillä/Postilla, hyväksyt toimituksen ilman kuittausta. Tilaus katsotaan toimitetuksi, kun kuljettaja on jättänyt paketin ja vastuu siirtyy tämän jälkeen vastaanottajalle. Jos tilauksesi katoaa tai vahingoittuu, sinulla ei ole oikeutta saada korvausta kuljeutsyhtiöltä tai Dogmanilta. Valitse tämä vaihtoehto vain, jos hyväksyt, että lähetyksesi saattaa olla kotisi ulkopuolella ennen kuin ehdit olla vastaanottamassa sitä. Saat ennakkotiedot toimituksesta kuljetusliikkeen ilmoituksessa.

 

Toimitus Bring/Postin-noutopisteeseen
Saat Bringiltä/Postilta ilmoituksen, kun paketti on noudettavissa lähimmästä Bring/Postin-noutopisteestä. Huomioithan, että paketti on noutopisteessä 7 päivää, jonka jälkeen se palautetaan meille. Lunastamattomista paketeista veloitamme 20,00 euron maksun.

 

Kotiinkuljetus lavalla Dachser
Tilaukset, jotka ovat suurikokoisia tai painavat yli 35 kg, Dachser toimittaa kotiin. Kuljettaja ilmoittaa sinulle sopivasta toimituspäivästä ja -ajasta.

 

Toimituskulut
Ilmainen toimitus koskee yli 99,00 euron tilauksia.*ei koske toimituksia lavalla.

Alle 99,00 euron tilauksiin lisätään toimitusmaksu seuraavasti:
Noutopiste – 5,90 euroa.
Kotiinkuljetus - 8,90 euroa.
Kotiinkuljetus lavalla - 26,90 euroa.

 

Maksu

Kassalla voit valita maksutavaksi jonkin seuraavista: lasku, osamaksu, korttimaksu tai suoramaksu. Kaikki maksutavat tarjoaa Klarna.


Klarnalla on oikeus suorittaa luottotarkastus tarvittaessa luottoajan myöntämiseksi. Asiakkaana sitoudut maksamaan valitun maksutavan määritetyn ajan kuluessa. Eräpäivän jälkeinen maksu voi aiheuttaa viivästyskuluja ja korkoja.

Maksua koskevissa kysymyksissä ota yhteyttä Klarnaan 09 – 425 99 771 tai www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

 

Peruuttamis- ja palautusoikeus

Asiakkaana sinulla on aina etä- ja kotimyyntilain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Dogmanilla sinulla on 30 päivän avoin kauppa. Peruutusaika alkaa päivästä, jolloin vastaanotat tuotteen. Edellytyksenä on kuitenkin, että tuote alkuperäispakkauksessaan on käyttämätön ja ehjä. Jos tuote ei ole käyttämätön, täysin ehjä tai myyntikuntoinen palautettaessa, pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta tuotteen arvon alenemaa vastaava summa aina 100 % asti. Ehjä sinetöinti koskee tiettyjä tuotteita, kuten hygieniatuotteita. Sinetöinti voi koostua teipistä tai suljetusta muovipussista, jota ei saa avata palautusoikeuden käyttämiseksi.


Käytä palautusta varten mukana toimitettua palautuslomaketta. On tärkeää, että palautustodistus kiinnitetään ulompaan kuljetuspakkaukseen, ei tuotteen alkuperäiseen pakkaukseen. Liitä mukaan tilausnumerosi ja palautuksen syy. Kaikkiin palautuksiin lisätään hallintomaksu 5,90 euroa, maksu vähennetään palautussummasta. Voi kestää jopa 30 päivää ennen kuin palautuksesi käsitellään ja hyvitetään, mutta yleensä saat hyvityksen paljon nopeammin.


Vaihtotapauksessa teet uuden tilauksen haluamallesi tuotteelle ja saat hyvityksen palauttamastasi tuotteesta.

 

Myymäläpalautukset

Myymälöissämme EI KÄSITELLÄ verkkokaupasta ostettujen tuotteiden vaihtoja tai palautuksia.

 

 Maksun palautus

Jos palautat tuotteita ja tilauksestasi on maksamaton lasku, on tärkeää, että siirrät eräpäivää itse eteenpäin ottamalla yhteyttä Klarnaan osoitteessa www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ tai soittamalla numeroon 09 – 425 99 771. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen, hoidamme hyvityksen Klarnan kanssa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30 päivän kuluessa etäsopimuslain mukaisesti.

 

Lunastamattomat paketit

Pidätämme oikeuden veloittaa käsittelykulut, jotka aiheutuvat noutamattomien pakettien tapauksessa (palautuskulut, toimituskulut jne.). Tästä syystä veloitamme 20,00 euron maksun, mikäli pakettia ei noudeta. Lähetys on noutopisteessä 7 päivää ennen kuin se palautetaan meille. Huomioi siis, että jos kadut ostosta ja haluat palauttaa tuotteen, sinun on ensin noudettava paketti ja palautettava se sitten yllä kuvatulla tavalla.

 

Valitus

Jos olet vastaanottanut viallisen tai väärin toimitetun tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@dogman.fi. Kuvaile vika mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja liitä mukaan kuva tuotteesta ja sen vauriosta. Jos emme pysty ratkaisemaan reklamaatiota koskien ostamaasi tuotetta, voit pyytää korvaavaa tuotetta tai hyvitystä tuotteesta. Reklamaatiot tulee tehdä toimituksen mukana olevien reklamaatio-ohjeiden mukaisesti.

 

Ylivoimainen este (force majeure)

Varaamme oikeuden olla täyttämättä sopimusvelvoitteita määräajassa ns. force majeure -esteen sattuessa. Force majeure -este on ennakoimaton, Dogmanin vaikutusalueen ulkopuolella oleva este, jota ei voida kohtuudella välttää tai voittaa. Tällaisia tapahtumia ovat esimerkiksi sota, kapina, luonnonmullistus, yleinen energianjakelun keskeytyminen tai poikkeuksellisen laaja tietoliikenneyhteyksien toimimattomuus, tulipalo, valtion talousarvion tai valtioneuvoston asettama oleellinen rajoitus osapuolen tai Rahoituskeskuksen toiminnalle, lakko, saarto tai muu yhtä merkittävä ja epätavallinen sopijapuolista riippumaton syy. Osapuolen on viipymättä ilmoitettava muille osapuolille ylivoimaisesta esteestä ja sen vaikutuksista sekä ylivoimaisen esteen päättymisestä.

 

Erimielisyydet ja sovellettava laki

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Osapuolet pyrkivät sopimaan tähän sopimukseen liittyvät erimielisyytensä ensisijaisesti neuvotteluin. Kuluttajalla on oikeus pyytää asiantuntija-apua kuluttajariitalautakunnasta (ole yhteydessä Kuluttaja- ja kilpailuviraston kuluttajaneuvontaan). Jollei erimielisyyttä saada sovittua, asia ratkaistaan lopullisesti Turun käräjäoikeudessa..